Beursvloer Harderwijk 2017 | California Harderwijk

datum: dinsdag 20 juni 2017

Dit evenement is al voorbij. ×
Beursvloer Harderwijk 2017 | California Harderwijk

Steeds meer bedrijven dragen graag hun steentje bij aan de samenleving en tonen zich maatschappelijk betrokken. Dit gebeurt vaak in de vorm van financiƫle sponsoring. Dat het ook anders kan zal blijken op de Beursvloer Harderwijk, want er is veel meer dan munten tussen bedrijven en maatschappelijke organisaties.

Hoe ziet Beursvloer Harderwijk eruit?
Bedrijven, serviceclubs, scholen, maatschappelijke organisaties, vrijwilligersorganisaties en overheden ontmoeten elkaar op de beursvloer. De sfeer is informeel en dynamisch.

Om de Beursvloer Harderwijk tot een succes te maken, werken mee: Perspectief Groep (hoofdsponsor), Wittebrood Gerechtsdeurwaarders, Stichting Vrienden Van Leonardo, Bibliotheek Noordwest-Veluwe en ZorgDat.

Doel van de beurs is matchen.
Wat de een biedt, is voor de ander zeer gewenst. De matches hebben betrekking op menskracht, kennis, toegang tot netwerken, materiaal, faciliteiten en creativiteit.

Bij voorkeur is de match tweerichtingsverkeer waardoor er een gelijkwaardig partnerschap ontstaat. Er wordt gehandeld op de Beursvloer, maar met gesloten beurzen. De matches op de beurs worden symbolisch bezegeld door een notaris.

De Harderwijkse Beursvloer is een lokaal evenement waar maatschappelijke behoeften worden verhandeld: vraag en aanbod van vrijwilligerswerk in de meest brede zin van het woord!

bron: https://www.facebook.com/events/1554347087911746/
2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Harderwijk | 112 alarmeringen Harderwijk | Goedkoop Tanken in Harderwijk | Supermarkten in Harderwijk | Weerbericht Harderwijk