Politie herkent verdachten winkeldiefstal dankzij camerabeelden

zondag 1 maart 2015

Harderwijk - De politie heeft vrijdag 27 februari drie jongeren aangehouden op verdenking van het gezamenlijk plegen van een winkeldiefstal op 16 februari in Harderwijk. De drie, een 23-jarige vrouw uit Harderwijk en twee jongens van 17 en 18 uit Amersfoort, zouden die dag een serviesset ter waarde van 90 euro hebben gestolen uit een winkel aan de Schoenmakersstraat.

De politie kwam het trio vrijdagmiddag tegen toen een agent eenharde knal vanaf de Tuinstraat hoorde komen, vermoedelijk door het afsteken vanvuurwerk. De agent zag de drie personen vervolgens weglopen en hield henstaande. De twee jongens konden zich niet identificeren en zijn hiervooraangehouden. De vrouw had wel ID bij zich maar had nog een openstaande boete, enis ook meegenomen naar het politiebureau.

n van de drie personen was door de agent herkend van decamerabeelden van de eerder gepleegde winkeldiefstal. Bij nader onderzoek op hetpolitiebureau Bleek dat alle drie als verdachte van deze winkeldiefstal kondenworden aangemerkt. De politie maakt proces-verbaal tegen hen op. Het trio is naverhoor heengezonden.

2015100418 / 2015081431

bron: politie.nl | Categorie: diefstal


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Harderwijk | 112 alarmeringen Harderwijk | Goedkoop Tanken in Harderwijk | Supermarkten in Harderwijk | Weerbericht Harderwijk