Man bijt in vinger ambulancemedewerker

zaterdag 18 juli 2015

Zeewolde - Agenten troffen op zaterdag 18 juli omstreeks 02.10 uur drie mannen op de Flevoweg aan die behoorlijk dronken waren. Een van de drie mannen, een 24-jarige man uit Zeewolde, was het meeste dronken en die beledigde de agenten. Hij werd dan ook aangehouden.

Omdat de man echter zo dronken was, verzochten de agenten om een ambulance.Ambulancepersoneel onderzocht de zeer dronkenman, die doorging met het uitenvan beledigingen naar de agenten. Het ambulancepersoneel besloot dat de manmeemoestvoor verder onderzoek in het ziekenhuis.

Nadat de man op een brancard was gelegd en de ambulance werdingeschoven, beledigde hij ook het ambulancepersoneel. Bovendienspuugde hijnaar assisterende agenten en het ambulancepersoneel. Op het moment dateenambulancemedewerker met een gaasje slijm wilde wegvegen van de mond vandeZeewoldenaar, beet hij opzettelijk en tot bloedens toe in een vinger van deambulancemedewerker.De verdachte werd met de ambulance naar het ziekenhuisvervoerd voor verder onderzoek. Daarna werd hij ingesloten in het bureau. Tegende man zal proces-verbaal worden opgemaakt voor belediging en mishandeling.

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Harderwijk | 112 alarmeringen Harderwijk | Goedkoop Tanken in Harderwijk | Supermarkten in Harderwijk | Weerbericht Harderwijk