Harderwijk | straatinfo

inbraak politie meldingen

Trio opgepakt na inbraak Dolfinarium

inbraak

Harderwijk - Na een inbraak in de nacht van vrijdag op zaterdag in het Dolfinarium in Harderwijk heeft de politie drie verdachten opgepakt. De mannen, twee van 23 en een van 27 jaar en allen afkomstig uit Tilburg, konden na een zoektocht worden ingerekend. Daarbij was ook de politiehelikopter ingezet.

Omstreeks 02.00 uur werd bij de politie gemeld dat er drie personen onbevoegd op het terrein van het Dolfinarium liepen. Daarop werd door meerdere agenten een zoektocht ingezet. De indringers zouden via het terrein van een naastgelegen roeivereniging zijn gevlucht. Op aanwijzen van de bemanning van de politiehelikopter kon al vrij snel een van de twee 23-jarigen worden opgepakt. De twee anderen werden later die nacht op aanwijzen van getuigen ingerekend. Getuigen was het opgevallen dat twee mannen met drijfnatte kleding in de omgeving van het station liepen. Omstreeks 05.20 kregen agenten hen in het vizier en werden ze aangehouden. De drie zitten voorlopig vast voor onderzoek en verhoor.

(2017328072) ^PK

Soortgelijke berichten

Inbrekertrio aangehouden
Usquert

Verdachten van inbraak aangehouden
Leek

Trio crasht in Duitsland na achtervolging vanuit Arnhem
Arnhem

Drie verdachten vrijwel op heterdaad betrapt op inbraak
Ermelo

Inbreker gepakt door agenten
Tilburg

Trio aangehouden na poging tot inbraak in woning
Leeuwarden

Politie houdt verdachte aan voor drugshandel, zedenmisdrijven en heling
Leeuwarden

Inbrekers pepperen bewoner
Kattendijke

Op inbrekerspad?
Goirle

Sieraden weg bij woninginbraak
Huizen

kaart

kaart
De lokatie van het bericht is automatisch verkregen. Het kan dus zijn dat het bericht op deze kaart afwijkt van de echte lokatie.

Meer politieberichten uit de regio