Getuigen gezocht van mishandeling

woensdag 10 september 2014

Harderwijk - De politie zoekt getuigen van een mishandeling bij een woning aan de Burgemeester Numanlaan in Harderwijk. Dit bericht werd op 3 september al geplaatst, maar per abuis stond er een verkeerd adres genoemd. Vandaar dit nieuwe persbericht.

Getuigenoproep

Op dinsdag 2 september omstreeks 13.20 uur trof een 43-jarige bewoner tweeonbekende mannen in zijn tuin aan. Toen de man het tweetal wilde wegsturen werdhij aangevallen door beide mannen en kwam ten val. Op de grond bleef het tweetalde bewoner mishandelen waarna beide mannen er vandoor gingen. De 43-jarigeraakte hierbij licht gewond. Mogelijk was het tweetal op dievenpad.

Signalement daders:

?Beide mannen waren licht getint

?Ongeveer 17 a 18 jaar oud

?Een van de daders droeg een zwart oorknopje in het rechter oor en had eenlichte baard groei en droeg een pet

?De andere verdachte had kort opgeschoren haar en droeg een zwarte joggingbroekmet witte strepen en een wit basketbalshirt.

Wellicht zijn er mensen die het een en ander hebben gezien van dit voorval.Deze worden verzocht zich te melden. Dit kan via het algemene nummer van depolitie 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

(2014119676)

bron: politie.nl | Categorie: mishandeling-vechtpartij


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Harderwijk | 112 alarmeringen Harderwijk | Goedkoop Tanken in Harderwijk | Supermarkten in Harderwijk | Weerbericht Harderwijk