Twee verdachten aangehouden voor mishandeling

woensdag 21 oktober 2015

Harderwijk - In de nacht van vrijdag 16 op zaterdag 17 oktober werd een 44-jarige man uit de gemeente Geldermalsen mishandeld tijdens maaiwerkzaamheden op de A28 bij Harderwijk. Dinsdag en woensdag zijn hiervoor twee verdachten aangehouden. De politie zoekt getuigen.

In de nacht van vrijdag op zaterdag vonden maaiwerkzaamheden plaats op de A28 bij Harderwijk. Er waren twee bedrijven bezig met de maaiwerkzaamheden. Op een gegeven moment ontstond onenigheid tussen de medewerkers van de verschillende bedrijven. Hierna vertrokken de medewerkers van één van de twee bedrijven. Enige tijd later bezocht een medewerker van het overgebleven bedrijf het tankstationlangs de A28. Toen de medewerker terugliep, zag hij mannen bij zijn tractor staan die met een breekijzer tegen zijn tractor sloegen. Hierop wilde de medewerker weglopen, maar de mannen kwamen hem achterna en begonnen hem te slaan. Daarna vertrekken de twee mannen met een donkere auto, waar vermoedelijk nog een derde man in zat.

Dinsdag 20 oktober werd een 25-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden. Woensdagmorgen 21 oktober is een 26-jarige man uit de gemeente Hoogezand-Sappemeer aangehouden. Beide verdachten zijn medewerkers van het bedrijf dat tijdens de maaiwerkzaamheden eerder vertrok. De mannen worden verdacht van de mishandeling en de vernieling van de tractor. Onderzocht wordt of er nog een derde persoon betrokken is bij de mishandeling. De twee verdachten zitten voor verder onderzoek vast.

De politie is op zoek naar getuigen. Mensen die mogelijk iets hebben gezien van de mishandeling en/of vernieling worden verzocht zich te melden bij de politie. Dit kan door te bellen naar 0900-8844 of anoniem via M. 0800-7000.

(2015506199)

bron: politie.nl | Categorie: mishandeling-vechtpartij


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Harderwijk | 112 alarmeringen Harderwijk | Goedkoop Tanken in Harderwijk | Supermarkten in Harderwijk | Weerbericht Harderwijk