Harderwijk | straatinfo

ongeluk politie meldingen

Getuigen gezocht van aanrijding

ongeluk

Harderwijk - Maandag 9 september is op de Smeepoortstraat in Harderwijk een 27-jarige fietsster uit Zwolle door een auto aangereden. De automobilist is na het ongeval doorgereden, mogelijk heeft deze de aanrijding niet opgemerkt. De politie zoekt getuigen.

De fietsster reed rond 17.30 uur over de Smeepoortstraat komendevanuit het centrum. Op de kruising heeft de auto die vanaf de Smeepoortenbrinkkwam, de fietsster geen voorrang verleend met de aanrijding tot gevolg. De vrouwkwam hierdoor ten val en liep enkele schaafwonden op. Daarnaast raakte ondermeer haar telefoon beschadigd.

Na het ongeval is de auto doorgereden, mogelijke heeft deautomobilist het ongeval niet opgemerkt. Het gaat om een kleine lichtbruinemetallic stationwagen. In de auto zaten een oudere man en vrouw, de manbestuurde de auto. De politie komt graag in contact met de inzittende van deauto. Ook mogelijke getuigen met meer informatie over het ongeval en debetrokken auto worden gevraagd om contact op te nemen met de politie via0900-8844.

(2013123287)

Soortgelijke berichten

Getuigen gezocht van aanrijding
Burgum

Getuigen van aanrijding gezocht
Enkhuizen

Getuigen aanrijding gezocht
Zaandam

getuigen gezocht na aanrijding
Utrecht

Getuigen gezocht van aanrijding
Dinxperlo

Getuigen gezocht bijna-aanrijding
Heemstede

Getuigen gezocht van aanrijding
Zwolle

Getuigen gezocht aanrijding voetganger bus
Amstelveen

Doorrijden na aanrijding, getuigen gezocht
Almelo

Getuigen gezocht zware aanrijding Westpoortweg
Amsterdam

kaart

kaart
De lokatie van het bericht is automatisch verkregen. Het kan dus zijn dat het bericht op deze kaart afwijkt van de echte lokatie.

Meer politieberichten uit de regio