Politie zoekt getuigen van doorrijden na verkeersongeval

dinsdag 16 december 2014

Zeewolde - Op zaterdag 13 december werd de vrouw op een zebrapad aan de Horsterweg aangereden door een donkerkleurige SUV, waarna de bestuurster is doorgereden.

Om 15:15 uur liep de 52-jarige vrouw met haar fiets aan de hand, over hetzebrapad tussen de Horsterweg en Dalkruid. Voordat de vrouw overstak zag ze eendonkerkleurige SUV naderen en voor het zebrapad afremmen. De vrouw stakvervolgens met haar fiets over en werd aangereden door deze betreffende auto.Hierdoor kwam het slachtoffer ten val en liep zij verwondingen op aan haarhoofd.

Signalement

Van de bestuurster is het volgende signalement bekend:

-leeftijd tussen 40 en 45 jaar oud

-kort donker haar en vol gezicht

-brildragend

De politie wil graag in contact komen met de bestuurster van de auto die isdoorgereden na de aanrijding. Uiteraard worden getuigen die iets hebben gezienof gehoord dat met deze aanrijding in verband gebracht kan worden, verzocht omdeze informatie met de politie te delen. Bel 0900-8844 of 0800-7000 als u lieveranoniem melding wenst te doen.

bron: politie.nl | Categorie: ongeluk


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Harderwijk | 112 alarmeringen Harderwijk | Goedkoop Tanken in Harderwijk | Supermarkten in Harderwijk | Weerbericht Harderwijk