Harderwijk | straatinfo

overval-beroving politie meldingen

Politie zoekt getuigen beroving pizzakoerier

overval / beroving

Harderwijk - De politie is op zoek naar getuigen van de beroving van een pizzakoerier op de Newtonweg. De beroving vond plaats op vrijdag 20 februari omstreeks 19.00 uur. Gelijk na de beroving startte de politie een Burgernetactie. Dit leverde helaas geen resultaat op.

De pizzakoerier verklaarde dat hij ter hoogte van het tunneltjeonder de N302 werd tegengehouden door twee jongens. Vervolgens moest hij onderbedreiging zijn wisselgeld afgegeven. De verdachten gingen er daarna lopendvandoor in de richting van het Shell tankstation.

Signalement

De twee verdachten zijn jongens van ongeveer 18 jaar. Ze zijnbeiden ongeveer 1.80m en droegen zwarte kleding. Een van de jongens droeg eencapuchon

Heeft u iets gezien?

Weet u wie de jongens zijn? Heeft u de beroving zien gebeuren?Of heeft u iets verdachts gezien rond de plek van de beroving? Bel dan depolitie via telefoonnummer 0900-8844. Melden kan ook anoniem via 0800-7000. Ookvoor andere informatie die van belang kan zijn voor dit onderzoek kunt u contactopnemen met de politie.

2015089190 FB

Soortgelijke berichten

Pizzakoerier beroofd, recherche zoekt getuigen
Voorburg

Politie zoekt getuigen van beroving pizzakoerier
Dordrecht

Beroving pizzakoerier in scene gezet
Arnhem

Aanhouding op verdenking van beroving pizzakoerier
Gouda

Politie zoekt getuigen beroving
Assen

Politie zoekt getuigen beroving
Assen

Politie zoekt getuigen beroving
Groningen

Politie zoekt getuigen beroving
Beverwijk

Politie zoekt getuigen beroving
Enschede

Politie zoekt getuigen van beroving
Veldhoven

kaart

kaart
De lokatie van het bericht is automatisch verkregen. Het kan dus zijn dat het bericht op deze kaart afwijkt van de echte lokatie.

Meer politieberichten uit de regio