Politie zoekt getuigen beroving pizzakoerier

donderdag 26 februari 2015

Harderwijk - De politie is op zoek naar getuigen van de beroving van een pizzakoerier op de Newtonweg. De beroving vond plaats op vrijdag 20 februari omstreeks 19.00 uur. Gelijk na de beroving startte de politie een Burgernetactie. Dit leverde helaas geen resultaat op.

De pizzakoerier verklaarde dat hij ter hoogte van het tunneltjeonder de N302 werd tegengehouden door twee jongens. Vervolgens moest hij onderbedreiging zijn wisselgeld afgegeven. De verdachten gingen er daarna lopendvandoor in de richting van het Shell tankstation.

Signalement

De twee verdachten zijn jongens van ongeveer 18 jaar. Ze zijnbeiden ongeveer 1.80m en droegen zwarte kleding. Een van de jongens droeg eencapuchon

Heeft u iets gezien?

Weet u wie de jongens zijn? Heeft u de beroving zien gebeuren?Of heeft u iets verdachts gezien rond de plek van de beroving? Bel dan depolitie via telefoonnummer 0900-8844. Melden kan ook anoniem via 0800-7000. Ookvoor andere informatie die van belang kan zijn voor dit onderzoek kunt u contactopnemen met de politie.

2015089190 FB

bron: politie.nl | Categorie: overval-beroving


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Harderwijk | 112 alarmeringen Harderwijk | Goedkoop Tanken in Harderwijk | Supermarkten in Harderwijk | Weerbericht Harderwijk