Verdachte aangehouden na bedreiging op snelweg

zaterdag 6 mei 2017

Ermelo - In de nacht van vrijdag op zaterdag, omstreeks 00.45 uur, hielden agenten na een uitpraatprocedure twee personen aan op de Stationsstraat. De politie was naar de betreffende auto en inzittende(n) op zoek naar aanleiding van een aangifte door een vrachtwagenchauffeur vrijdagavond die op de A28 bedreigd was. Daarbij zou sprake zijn van een vuurwapen.

Na de melding en latere aangifte door de vrachtwagenchauffeur, naar aanleiding van een verkeersconflict rond 19.30 uur vrijdagavond langs de snelweg A28, keek de politie met meerdere eenheden uit naar de betreffende auto. Toen deze in Ermelo gesignaleerd werd startte de politie een zogeheten uitpraatprocedure. Eerst werd de bestuurder uit de auto gepraat en aangehouden en vervolgens de bijrijder.

De verdachten zijn overgebracht naar het politiebureau. De bestuurder, een 26-jarige inwoner van Ermelo, wordt verdacht van bedreiging en zit vast voor verhoor. De bijrijder is kort na diens aanhouding weer in vrijheid gesteld.

De recherche doet verder onderzoek.

2017203752 ^MJV

bron: politie.nl | Categorie: verkeersdelict


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Harderwijk | 112 alarmeringen Harderwijk | Goedkoop Tanken in Harderwijk | Supermarkten in Harderwijk | Weerbericht Harderwijk